Selasa, 9 Ogos 2011

ADUHAI HAKIMI.....

Dah lama rasanya tak update blog ni....bukannya apa sejak kebelakangan ini rasanya sangat-sangat sibuk....last update bulan Mei kalau tak silap....eh ni dah bulan Ogos....

Jadi dikesempatan yang kurang sibuk ni...boleh la update sikit-sikit...bukannya apa sekarang tengah jaga anak kat wad jadi masa terbuang begitu saja, eloklah habiskan dengan update blog.

Kalau tak silap dah 4 malam tidur dekat wad menemani anak "HAKIMI" yang tiba-tiba saja kena operation sebab appendixnya pecah dalam perut. Ni nak berkongsi sikitlah dengan sesiapa sahaja tentang appendix ni....mcm si KIMI ni tak ada pun warning yang diberi...tiba-tiba ja dia sakit sehari sebelum dan keesokkannya dah pecah....sianlah jugak kan...budak-budak lagi dah kena bedah perut. Kalau kita nak tahu sakit perut berpunca daripada appendix....sakitnya ialah pada bahagian sebelah kanan perut dan sebelah bawah sedikit.

Mula-mula tu ingatkan sakit perut biasa saja... biasalah kan di bulan puasa ni.....sangat-sangat tak disangka....dah pecah rupanya...Sekarang alhamdulillah dah sihat nampaknya si KIMI...cuma sekarang masih di wad untuk sambung antibiotik takut sekiranya ada jangkitan kuman disebabkan pecah tersebut.

Semoga KIMI cepat sembuh.....mama dah tak larat tidur kat wad lagi.....jom balik.....he..he..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...